2013年9月21日星期六

Agnès b - Sport, Vent, Eau, Soleil klokke fra Seiko

Agnès b - Sport, Vent, Eau, Soleil klokke fra Seiko

I dag er jeg iført en annen designer klokke laget i forbindelse med en av de store produsentene.
Denne klokken er designet av Agnès b (mangel på hovedstedene er en del av merkenavnet), som er en fransk motedesigner slippe produkter under selvet oppkalt etiketten. Agnes b Etiketten ble startet i 1973, og den første butikken ble åpnet i Paris i 1975. De tar sikte på å lage tidløs design, og har nå over 100 butikker over hele verden.
I 1989, forgrenet de ut til klokker med et samarbeid med Seiko, og dette samarbeidet fortsetter i dag.
Denne spesielle ur er et tre hånd dial design ved hjelp av en japansk Seiko V721 modulen. Tall er vist i en håndskriftfont i opphøyet skrift på (fast) bezel området. Denne rammen og det er surround er fast i børstet sølv tilfellet gir det inntrykk av en sølv grensen. Urskiven har fire ord på fransk - Eau (vann), Vent (vind), Soleil (sol), og idrett (sport), og har krøllete b fra den splitter logo. Baksiden har også agnès b navn inngravert på saken, og navnet er også støpt inn i stroppen.
Den fulle modellnummeret er V721-6080, er produktet kode FANT018, og stroppen delenummer er EB77AB 18. Den ble utgitt i enten 1996 eller 2006, og hadde en utsalgspris på 23.000 yen.
see more armbåndsur and klokker Bell & Ross 46mm Model

没有评论:

发表评论